Skip to main content

Silva Dunes Nieuws

  • Silva Dunes maakt sinds februari 2024 deel uit van de Gault&Millau-restaurantgids, met 13 van de 20 punten en één koksmuts. We zijn hier enorm trots op!

    Ons moderne, fraai ingerichte restaurant ademt een huiselijke sfeer, met zachte aardse tinten, mooi gedekte tafels, een prettige ambiance en een vriendelijke bediening.

    Chef Theo Wolters brengt goed bereide gerechten met de nadruk op zuivere smaken en seizoensgebonden producten. Hij beheerst de klassieke keuken en blijft daar trouw aan, met herkenbare smaken en degelijke, intense huisgemaakte sauzen. Zo serveert hij onder meer sappig gebakken grietbotfilet op gewokte, licht rokerige spinazie, met een zoetige crème van wortel, een crème van peterseliewortel, een geconcentreerde kreeftensaus en frisse basilicumblaadjes.

    Alles vloeit harmonieus en evenwichtig samen tot een smaakvol geheel.
    Met deze prachtige woorden zijn we opgenomen in de Gault&Millau-restaurantgids.

  • Leerling-kok Gwen heeft zich samen met chef-kok Theo voor de Minder Zout Meer Smaak Award aangemeld, georganiseerd door HANOS, Nierstichting Nederland en Euro-Toques Nederland. De wedstrijd vond afgelopen woensdag plaats in Ahoy tijdens de Horeca Vakbeurs Gastvrij Rotterdam.

    De opdracht was een smaakvol menu bereiden met minder zout. Een uitdaging!

    Met trots kunnen wij vermelden dat Gwen als beste commis 2025 is geëindigd!

    We feliciteren haar van harte!

  • Mogen wij u voorstellen, de twee rechterhandjes van theo!
    Vanaf 1 september is de keuken uitgebreid met 2 enthousiaste stagiaires, gwen en lienke!

    Beide dames volgen een bbl-opleiding tot kok op het koning willem i college in den bosch. Een bbl-opleiding betekent, 1 dag in de week naar school voor theorie, 4 dagen in de week praktijk op een stageplek. Tot einde schooljaar 2025-2026 kunnen ze bij theo veel vakkennis opdoen.
    Gwen heeft de horeca met de paplepel ingegoten gekregen en lienke is door bijbaantjes in de horeca enthousiast geworden om de koksopleiding te gaan volgen.

    Silva Dunes is een erkend leerbedrijf. Theo is de leermeester en zal gwen en lienke met veel plezier begeleiden!
    Het team Silva Dunes wenst hen heel veel succes!

  • Nieuw bij Restaurant Silva Dunes!
    Elke zondagmiddag, vanaf 14.00u serveert Restaurant Silva Dunes kleine verfijnde gerechtjes in een 8-9-10-gangen menu.
    Kleine gerechtjes, eventueel met begeleidende wijnen.
    U kunt dit menu bestellen tot 19.00u.
    De menuprijzen, €75,-, €85,-, €95,- p.p. exclusief wijn


    Reserveren: 0416-851097

  • Wel zin om uit eten te gaan maar niet zo’n zin in een warm gerecht?
    De chef-kok van Restaurant Silva Dunes heeft iets bedacht.
    Indien u kiest voor een 3- of 4-gangen menu, dan kunt u als hoofdgerecht een heerlijke vis-vlees- of vega maaltijdsalade nemen! Voor het ultieme zomergevoel!

    Reserveren: 0416-851097

  • Wist u dat u een theatervoorstelling bij De Voorste Venne kunt combineren met een diner bij Silva Dunes!
    Hoe werkt dit?
    Heel eenvoudig.
    U reserveert telefonisch uw tafel en vermeldt hierbij hoe laat de voorstelling bij
    De Voorste Venne begint.
    Onze chef-kok zorgt voor een heerlijk 3-gangen diner voor maar € 32,50 p.p., exclusief drank, en daarna kunt u op tijd naar het theater om te gaan genieten van het programma.
    Dat is nog eens een avondje uit!
    Reserveren: 0416 – 851097

  • Sinds kort staat Restaurant Silva Dunes vermeld op de website van
    “Tafelen met Ton”.

    Een website waar u, per provincie, de betere restaurants kunt vinden.
    Wij zijn zeer trots dat ons restaurant op deze website staat vermeld!

    www.tafelenmetton.nl