Skip to main content

Silva Dunes geeft lokale kunstenaars de mogelijkheid enkele kunstwerken in haar restaurant tentoon te stellen.

Momenteel hangen er schilderijen van José Achtereekte en Houtsculpturen van Jensa.

Graag stellen wij José Achtereekte aan u voor. In ons restaurant “Silva Dunes” is een wisselende collectie van haar schilderijen te zien.

De natuur is haar inspiratiebron. Wandelend met haar hond in de Loonse en Drunense duinen, door de bossen en langs de velden in de omgeving, maakt zij vele foto’s, die zij gebruikt voor haar schilderijen. Haar schilderijen zijn met olieverf geschilderd. De olieverf brengt zij in lagen op én door in de natte verf dóór te werken, ontstaat er een boeiend kleurenspel.

Een aantal schilderijen zijn plein-air geschilderd. De ervaring van de natuur, de geuren, de wind, het weer, de kleuren en de lichtval voegen iets essentieels toe aan haar schilderijen. José zoekt in haar olieverfschilderijen naar een goede balans tussen materie, transparantie, licht- en kleurenspel.

ALLÉÉN KUNNEN WE MINDER MAAR SAMEN KUNNEN WE ALLES!


Ik ben Jens Arnold, ik ben 19 jaar. Door mijn autisme ben ik zo vastgelopen dat ik uitviel op school. Ik heb daardoor de kans gekregen om te doen wat ik het liefste doe: met mijn handen werken in een vertrouwde omgeving.

Met hulp van mijn opa heb ik op 12 februari 2019 mijn eigen bedrijfje opgericht, we maken mooie decoratieve houtsculpturen en woonaccessoires voor in ieder interieur. Elk stuk is uniek, en dat vind ik geweldig. We proberen het hout te laten spreken door de abstracte en figuratieve vormen die we erin zien naar voren te halen of te benadrukken.

Call Now Button