Silva Dunes maakt sinds februari 2024 deel uit van de Gault&Millau-restaurantgids, met 13 van de 20 punten en één koksmuts. We zijn hier enorm trots op!
Ons moderne, fraai ingerichte restaurant ademt een huiselijke sfeer, met zachte aardse tinten, mooi gedekte tafels, een prettige ambiance en een vriendelijke bediening.
Chef Theo Wolters brengt goed bereide gerechten met de nadruk op zuivere smaken en seizoensgebonden producten. Hij beheerst de klassieke keuken en blijft daar trouw aan, met herkenbare smaken en degelijke, intense huisgemaakte sauzen. Zo serveert hij onder meer sappig gebakken grietbotfilet op gewokte, licht rokerige spinazie, met een zoetige crème van wortel, een crème van peterseliewortel, een geconcentreerde kreeftensaus en frisse basilicumblaadjes.
Alles vloeit harmonieus en evenwichtig samen tot een smaakvol geheel.
Met deze prachtige woorden zijn we opgenomen in de Gault&Millau-restaurantgids.